Контакт

Градските гробишта Бутел

+389 2 2612 060

  • погреби локал 203, 204
  • споменици локал 117, 207

Градските гробишта Ѓорче Петров

+389 2 2041 502

Градските гробишта Камник

+389 2 2521 136

Гробишта Драчево

+389 70 314 189

Подружница Центар

+389 2 2163 507 , +38970244813

Контакт

Локација:

ул. Лазар Трповски 67А, 1000 Скопје

Се праќа...
Се појави грешка, пораката не е испратена. Ве молиме обидете се повторно!
Вашата порака е испратена. Би благодариме!