Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кремирање
 
 
 
 

Кремирање

 

Постапка за кремирање на починато лице

  • Комплтена организација на постапката за кремирање*
  • Превоз, подигнување на урната, транспорт до одредената локација
  • Организација на погреб*Кремирањето се организира во Белград, Р Србија